logo

TLF: 63 80 69 00

E-post : strommen@rudo.no

Info: Din nettleser godtar ikke cookies (informasjonskapsler). For å legge produkter i handlekurven må cookies være aktivert i nettleseren.

Melkepulver Maskin Baby Brezza

En helautomatisk morsmelkerstatning- og vellingmaskin. Formula Pro mikser morsmelkerstatningen med et enkelt knappetrykk. Maskinen doserer perfekt mengde, temperatur og konsistens, slik at melken blir helt fri for klumper og bobler.
NOK 1 998.00

Vi har fått inn Baby Brezza Formula Pro!
Dette er maskinen alle burde ha i hjemmet, En helautomatisk morsmelkerstatning- og vellingmaskin. Formula Pro mikser morsmelkerstatningen med et enkelt knappetrykk. Maskinen doserer perfekt mengde, temperatur og konsistens, slik at melken blir helt fri for klumper og bobler.

Fyll vann i vanntanken og pulver i pulverbeholderen på din Baby Brezza Formula Pro og velg siden ønsket mengde ferdig drikke. Du velger mellom 60ml, 120ml, 180ml, 240ml, og 300ml og trykker så på "start". Flaskebrettet kan stilles inn i forskjellige lengder sånn at den er helt universal til alle typer flasker. Vannet i tanken varmes opp til 37 grader og er alltid klar til å serveres til perfekt temperatur når den er påslått.

- Vanntank som rommer 1,5 lite. Stor åpning for enkel påfylling.
- Enkel rengjøring av vanntank, pulverbeholder og trakt. Instruksjoner medfølger. Husk å rengjøre trakten mellom hver bruk, for å få bort gamle melkerester.
- Kobles til stikkontakt.

Materiale: plast, BPA-fritt

Virtuemart Theme by yagendoo.com

Copyright © 2011 Barnevognhuset Rudo AS

Websiden er utviklet av Flashmedia AS

Design av Designo Reklame AS