logo

TLF: 63 80 69 00

E-post : strommen@rudo.no

Info: Din nettleser godtar ikke cookies (informasjonskapsler). For å legge produkter i handlekurven må cookies være aktivert i nettleseren.

Ammeprodukter

Sorter etter:

Brystpumpe Maxi Medela Elektrisk

Medela Swing maxi kombinerer Medela Swing-kvalitet med en kraftigere motor siden den er utviklet for dobbeltpumping. Sammenlignet med enkeltpumping kan dobbeltpumping halvere utdrivingstiden og pumpe ut ca. 18 prosent mer melk.

NOK 1 998.00Brystpumpe Swing Medel Elektrisk

Swing brystpumpen er Medelas minste og letteste 2-Phase-pumpe. Plasser Swing på et bord, fest den til lommen eller beltet ditt med klemmen eller heng den i nakke-/skulderstroppen, alt etter hva som er mest praktisk og behagelig for deg.

NOK 1 598.00Medela Purelan 100 krem

Medela PureLan 100 brystvortekrem med ren lanolin gir lindring til følsomme eller tørre brystvorter og bidrar til å danne en ekstra beskyttende barriere rundt såre og irriterte brystvorter under graviditet og amming

NOK 199.00Melkepulver Maskin Baby Brezza

En helautomatisk morsmelkerstatning- og vellingmaskin. Formula Pro mikser morsmelkerstatningen med et enkelt knappetrykk. Maskinen doserer perfekt mengde, temperatur og konsistens, slik at melken blir helt fri for klumper og bobler.

NOK 1 998.00Avent Natural brystpumpe

Natural brystpumpe En patentert massasjepute stimulerer melkestrømmen og hjelper mor og pumpe ut melken raskt og effektivt.

NOK 665.00Elektrisk brystpumpe Natural

Avent sin nye Elektriske brystpumpe Nature. Enklere å betjene nå som motoren er avskilt fra pumpen. Drives på 220V kan også brukes med batterier.

NOK 1 598.00Avent dobbel elektrisk brystpumpe

Brystpumpen er enkel å bruke siden motoren og pumpene er adskilt. Enkel rengjøring.

NOK 2 990.00Bbhugme ammepute

Flerbruks puten BBHUGME, vokser med ditt behov. Den kan brukes som støttepute, ammpute og som sittepute for små barn. Fastheten på puten kan enklet justeres etter bruk. Vaskbart trekk.

NOK 1 398.00
:Troller ammepute

Troller ammepute. Stor modell som gir god støtte for både mor og barn. Vaskbart trekk

NOK 398.00
:NOK 298.00Avent Ammeinnlegg 60 pk.

Avent Ammeinnlegg 60 pk. Unike ammeinnlegg som er spesielt utformet for å holde deg tørr og komfortabel. Usynlig under klærne.

NOK 139.00Brystpumpe Harmony Medela

Medela Harmony enkel manuell brystpumpe er utviklet for mødre som hovedsakelig ammer, og er fantastisk når du skal ut og reise eller som en reserve til din elektriske pumpe.

NOK 499.00Avent Ammeinnlegg 30 pk

Ammeinnlegg 30 pk. Unike ammeinnlegg som er spesielt utformet for å holde deg tørr og komfortabel. Usynlig under klærne.. Unike ammeinnlegg som er spesielt utformet for å holde deg tørr og komfortabel. Usynlig under klærne.

NOK 95.00Virtuemart Theme by yagendoo.com

Copyright © 2011 Barnevognhuset Rudo AS

Websiden er utviklet av Flashmedia AS

Design av Designo Reklame AS