logo

TLF: 63 80 69 00

E-post : strommen@rudo.no

Info: Din nettleser godtar ikke cookies (informasjonskapsler). For å legge produkter i handlekurven må cookies være aktivert i nettleseren.

Stella Baby stellematte

Stellematte med kanter som gjør bleie skift litt tryggere.
NOK 699.00

Produktinformasjon

Det er et stort antall fallulykker fra stellebord som følge av at foreldre ikke følger godt nok med hvis de skal vaske hender, hente body etc. Studier viser at hvert år blir 600 svenske barn sendt til sykehus med skader som de har fått etter å ha falt ned fra stellebordet. I to av tre tilfeller skades barnets hode. 25 % av barna får så alvorlige skader at de må legges inn, og i verste fall kan skadene føre til alvorlige hjerneskader hos et spedbarn. Dette ønsket jentene bak firmaet Stella Baby AS å gjøre noe med, ved å lansere stellematten “Stella”.
Stellematten har fire solide vegger som gjør det tryggere for babyen å ligge på stellebordet, og gir foreldrene en enklere tilværelse i stellesituasjonen. Den har også store sugekopper i bunnen for et godt feste til underlaget. Om man til tider ønsker stellematten uten vegger, kan de fleksible veggene enkelt slåes ned og legges under stellematten uten å være i veien, eller en kan ta de av om man ønsker det - selve stellematten ("basen") kan fjernes fra veggene/veggfestet, slik at du kan ta den med deg på reise om du ønsker at den skal ta mindre plass.  Har du et stellebord som står fritt på gulvet, er det også en mulighet å ha tre vegger oppe og la én vegg ligge under matten, slik at babyen ligger tryggere. Trekket på stellematten kan tas av både på veggene og på matten for vask, og er også vanntett.
Lengde: 64 cm
Bredde: 50 cm
Høyde: 20 cm
Materialene er nøye utvalgt, og matten inneholder IKKE: PVC, phthalater eller bisphenol.

Virtuemart Themes by yagendoo.com

Copyright © 2011 Barnevognhuset Rudo AS

Websiden er utviklet av Flashmedia AS

Design av Designo Reklame AS